Aquest Nadal regala Girona Coaching!

dfgdfh

Aquest Nadal regala Girona Coaching!

Aquest Nadal sorprèn als teus amb un regal únic! Regala motivació, benestar i creixement personal!

Promoció de Nadal de Girona Coaching:

 

Activitat d’alt impacte: Supera els teus límits

Aquesta és una formació dissenyada per a que els participants descobreixin, a través del coaching i les dinàmiques vivencials, l’impacte que té la ment sobre el seu cos, les seves emocions, les seves conductes, sobre el tipus de resultats que n’obtenen i que es superin a si mateixos, deixant enrere allò que ja no necessiten: pors, creences limitats, pensaments negatius…per enfocar-se i generar accions cap allò que volen i és important per a ells.

més informació: aquí

 

Taller de nutrició, pensaments positius i reducció de l’estrès

L’estrés mantingut et provoca efectes nocius en la teva salut. A través d’alguns aliments aconseguiràs una millora del funcionament cerebral que et farà augmentar i potenciar els pensaments positius i així disminuir l’estrés.

més informació: aquí

 

Taller: Posa’t les piles per l’èxit

Potser en alguna ocasió has tingut, o tens, la sensació que saps el que has de fer però per un motiu o altre mai trobes el moment o les ganes per començar a actuar. També et pot haver passat que tens moltes coses a fer però que de vegades et costa prioritzar-te en allò que saps que és important i ho vas postergant en el temps.

més informació: aquí

 

christmas-trees-1042542_1920